oxygame
Your Cart

Stone Age

Stone Age
178,00 Lei
Fără TVA: 149,58 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-34635_RO
  • Greutate: 1.71kg
  • Dimensiune: 22.50cm x 9.00cm x 31.60cm
  • Cod de bare: 5949046300345

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 10 ani
Numărul jucătorilor 2 - 4 persoane
Durata jocului 60 - 90 min.
Autor Bernd Brunnhofer
Tematică zaruri; economic; preistoric
Mecanică contracte; zaruri; bonusuri la sfârșitul jocului; colecție seturi; ordine progresivă la rundă; plasarea pionilor
Dependența lingvistică fără inscripții pe elementele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

Retrăiește istoria de la începuturile umanității și cioplește-ți victoria în piatră!

Începutul timpului

Viața era grea la începuturile istoriei umanității. Strămoșii noștri munceau din greu, însă prin ingeniozitate au învățat cum să-și facă viața mai ușoară. În timp, au construit unelte pentru a strânge resurse și a dezvolta civilizația umană. În Stone Age ai rolul unui om din această perioadă de mult apusă. Începând cu unelte arhaice, strângi lemne, pietre și aur pentru a obține niveluri mai înalte de cunoaștere și pentru a construi structuri robuste. Deoarece resursele sunt limitate, trebuie să concurezi pentru spațiile limitate de pe tabla care le produce, în timp ce strângi de mâncare pentru tribul tău aflat în continuă creștere. Prin sârguință și intuiție poți să-ți cauți calea în primele zile ale istoriei și să construiești fundațiile civilizației umane.

Cioplește victoria în piatră

Stone Age este un joc antrenant și accesibil în care jucătorii plasează în fiecare rundă piese pe tabla de joc pentru a executa acțiuni și aduna resurse. Există un număr limitat de spații, așa că trebuie să stabilești care e cea mai bună acțiune pe care să o întreprinzi în fiecare rundă. Ține doar de tine să-ți dezvolți tribul prin strângerea de resurse, construirea de noi clădiri și progresul culturii în timp ce păstrezi suficientă mâncare pentru a-ți hrăni oamenii. Găsește balanța potrivită pentru a crea cea mai avansată civilizație și a-ți conduce poporul către o viață mai bună!

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun