oxygame
Your Cart

Povestea noastră

Povestea oxygame a început acum mai bine de 13 ani, în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, când din întâmplare am participat la un concurs de Carcassonne. Deși, în urma concursului, niciunul dintre noi nu a reușit să se califice la Campionatul Mondial, entuzisamul pe care ni l-a adus experiență, ne-a determinat să ajungem la Târgul Internațional de jocuri din Essen în Germania, unde avea loc Campionatul Mondial de Carcassonne.

Lumea pe care am descoperit-o în Essen a fost una incredibilă pentru noi la acea vreme. Un întreg univers al jocurilor de societate se desfășura în fața noastră. Zeci de mii de persoane de toate vârstele, de la cei mici, până la cei mai vârstnici, se distrau copios în compania acestor jocuri.

După câteva zile petrecute acolo, am decis ca pe lângă cele câteva jocuri luate în bagajul de întoarcere, să aducem acasă experiența pe care am trăit-o.

Astfel, nu am stat prea mult pe gânduri și în anul 2007 am pus bazele primului nostru magazin online specializat pe jocuri de societate denumit inițial - cutia.ro.

De atunci, lucrurile s-au schimbat, echipa noastră a evoluat și în prezent compania noastră este unic importator în România a multor jocuri de societate de renume, precum Carcassonne, SET sau Qwirkle.

Totodată, suntem și unici importatori ai brandurilor de puzzle Schmidt sau a celebrului cub Rubik’s.

Din anul 2019, am început un proces de rebranding, transformând cutia.ro în editura de jocuri de societate oxygame.

Misiunea oxygame este de a promova noi modalități de petrecere a timpului liber cu familia, copiii sau gașca de prieteni, demonstrându-ți că nu doar în fața dispozitivelor electronice există multă distracție. Mai mult, ne implicăm și în activitatea socială, desfășurând periodic diferite evenimente și workshop-uri, campionate și concursuri dar și campanii educative dedicate copiilor.

Avem un magazin de prezentare în Cluj-Napoca pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 7 ap. 9, în intersecția străzilor Dávid Ferenc și Brassai Sámuel, te așteptăm și aici.