oxygame
Your Cart

First Class

First Class
First Class
First Class
First Class
Etichete: tren , vagoane , șine , joc de cărți
First Class
198,00 Lei
Fără TVA: 166,39 Lei
  • stoc: Pe stoc
  • Cod produs: BG-206941
  • Greutate: 1.28kg
  • Dimensiune: 22.70cm x 7.00cm x 32.00cm
  • Cod de bare: 4001504482626

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 10 ani
Numărul jucătorilor 2 - 4 persoane
Durata jocului 40 - 80 min.
Autor Helmut Ohley
Mecanică tragere cărți; colecție seturi; pregătire variabilă a jocului
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului
Limba regulamentului germană

Descriere

First Class este un joc de cărți interesant deoarece fiecare joc este jucat cu cărțile de bază și o combinație de două din cele cinci module incluse. Jocul oferă varietate la fiecare partidă.

First Class este un joc de cărți care oferă o experiență de joc unică, dinamică la fiecare partidă, în care jucătorii încearcă să obțină cât mai multe puncte de faimă posibil construind o rețea de șine, vagoane de lux sau servind pasageri bine plătiți. 

Cărțile de joc reprezintă vagoanele tale de tren și îți oferă o privire de ansamblu asupra creșterii imperiului tău pe măsură ce se extind pe tabla de joc. În plus, la fiecare partidă de First Class veți folosi două din cele cinci pachete interschimbabile cu cărți de acțiune. Fiecare pachet oferă noi provocări pentru construirea imperiului tău feroviar. Astfel, într-o partidă e posibil să trebuiască să te ocupi de celebritățile care călătoresc cu trenurile tale și să îndeplinești contracte pe parcursul traseului, în timp ce într-o altă partidă va trebui să găzduiești pasagerii și să te ocupi de bagajele lor în timp ce ești implicat într-un mister de crimă. Fiecare combinație de module deschide o multitudine de strategii posibile și conferă jocului un anume fler tematic. Întoarce-te în vremurile în care calea ferată era rege și crește-ți imperiul!

Jocul conține: 327 de cărți de joc ilustrate, 84 de piese detaliate, 40 de figurine de lemn, 4 table de jucători, 1 figură de jucător de start, 1 tablă numerică, 1 regulament de joc și 1 foaie suplimentară

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun