oxygame
Your Cart

Carcassonne - Vânători și culegători

Carcassonne - Vânători și culegători
119,00 Lei
Fără TVA: 100,00 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-4390
  • Greutate: 0.90kg
  • Dimensiune: 19.20cm x 6.80cm x 27.50cm
  • Cod de bare: 5949046300642

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Numărul jucătorilor 2 - 5 persoane
Durata jocului 35 - 35 min.
Autor Klaus-Jürgen Wrede; Bernd Brunnhofer
Mecanică majoritate / influență zonală; adăugare piese de hartă; plasare cartonașe
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

O provocare preistorică

Cu mii de ani înainte ca locuitorii din Carcassonne să construiască ziduri și castele puternice, strămoșii lor cutreierau pământul vânând, pescuind și adunând ceea ce aveau nevoie pentru a supraviețui. Carcassonne - Vânători și culegători combină modul de joc clasic de așezare a cartonașelor din jocul original Carcassonne cu noi caracteristici tematice și reguli de punctaj ajustate pentru o provocare cu totul nouă. Jucătorii plasează pe rând cartonașe pentru a extinde un pitoresc peisaj preistoric presărat de păduri, râuri, lacuri și pajiști, iar apoi punctează fiecare caracteristică naturală. Animalele sălbatice, de la mamuți la tigri cu colți de sabie pândesc în câmpii, influențând la sfârșitul jocului scorul tău de vânător.

Un joc nou cu aventuri noi

Una din cele mai bine cotate versiuni de Carcassonne de sine stătătoare din toate timpurile, Vânători și culegători vine acum cu o grafică actualizată și cartonașe menhir suplimentare, cartonașe bonus care îți oferă ture suplimentare pentru a întreprinde acțiuni speciale. Atunci când finalizezi o pădure cu un menhir câștigi o tură suplimentară pentru a extrage și a plasa un cartonaș menhir și a rezolva efectul său special - orice, de la bonusuri de punctaj până la un incendiu care alungă toți tigrii cu colți de sabie de pe o câmpie. Folosește cartonașele menhir în avantajul tău pentru a devansa adversarii tăi! Vei reuși să îți plasezi strategic membrii tribului și să câștigi jocul?

Carcassonne - Vânători și culegători: familiar dar nou și cel puțin la fel de sofisticat ca și jocul original Carcassonne.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun