oxygame
Your Cart

Carcassonne: Turnul (extensia 4)

Carcassonne: Turnul (extensia 4)
79,00 Lei
Fără TVA: 66,39 Lei
  • stoc: Pe stoc
  • Cod produs: BGE-21385_RO
  • Greutate: 0.41kg
  • Dimensiune: 13.70cm x 6.70cm x 27.30cm
  • Cod de bare: 5949046300307

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 7 ani
Numărul jucătorilor 2 - 6 persoane
Durata jocului +15 min.
Autor Klaus-Jürgen Wrede
Extensia jocului Carcassonne
Carcassonne Big Box
Tematică construire orașe; medieval; dezvoltare teritoriu
Mecanică majoritate / influență zonală; adăugare piese de hartă; plasare cartonașe
Dependența lingvistică fără inscripții pe elementele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

Carcassonne creşte şi în înălţime!

În 2001 Carcassonne a fost votat „Spiel des Jahres” (Jocul anului). Azi jocul de bază elaborat de Klaus-Jürgen Wrede este doar „strămoşul” acestei mari familii de jocuri cu multe completări şi jocuri individuale. Între timp „Carcassonne” a ajuns în vârful topurilor de jocuri în peste 15 ţări – acest fapt însemnând peste 3 milioane de exemplare vândute de editura Hans im Glück. Însă nu doar acest număr impresionant face din „Carcassonne” un joc clasic. Regulile simple şi tentaţia unui joc care te surprinde de fiecare dată sunt garanţiile unei serii interminabile de succese sub numele „Carcassonne”.

Jocul creşte şi se dezvoltă din nou, dar de data asta în înălţime!

„Carcassonne - Turnul” este nu doar a patra completare a jocului de bază, ci şi un suport ideal pentru cartonaşele jocului de bază şi ale tuturor completărilor lui. În timpul jocului acest turn de circa 30 de cm devine un distribuitor practic din care jucătorii trag fiecare cartonaş în parte.

„Carcassonne - Turnul” aduce noi şi interesante situaţii, care reuşesc să surprindă chiar şi veteranii jocului şi să-i îndemne să-şi schimbe strategiile şi mutările obişnuite. Cele 30 de piese de lemn împreună cu cele 18 cartonaşe suplimentare metamorfozează „Carcassonne” într-un tridimensional „joc al turnurilor”, în care chiar şi adversarul poate fi luat prizonier şi încarcerat în turn. Înălţimea turnului va fi factorul decisiv care va determina care dintre prizonierii adversarului va fi întemniţat. Prizonierul este condamnat să stea în turn până la sfârşitul jocului dacă stăpânul lui nu va decide să facă un diplomatic schimb de prizonieri ca să-l elibereze. Există bineînţeles şi posibilitatea de răscumpărare a prizonierului în schimbul unor valoroase puncte. Pare simplu, dar nu este chiar aşa, deoarece fiecare jucător dispune de un număr limitat de piese din lemn pentru construirea turnului, deci este nevoie de o strategie bine pusă la punct pentru a încasa punctele care asigură victoria.

Aceasta este o extensie şi poate fi folosită numai împreună cu jocul de bază Carcassonne.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun