oxygame
Your Cart

Spooky Stairs

Spooky Stairs
169,00 Lei
Fără TVA: 142,02 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-12346
  • Greutate: 0.84kg
  • Dimensiune: 26.80cm x 5.30cm x 26.80cm
  • Cod de bare: 4001504408114

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 4 ani
Numărul jucătorilor 2 - 4 persoane
Durata jocului 10 - 15 min.
Autor Michelle Schanen
Mecanică memorie; rolați / rotiți și mutați
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

Spooky Stairs este un joc distractiv în care un grup de copii curajoși se aventurează pe scările unei cetăți aflate în ruină, în speranța că vor găsi fantoma ce locuiește acolo.

Pe o tablă mare de joc, câțiva copii urcă treptele unui vechi castel pentru a ajunge la fantoma bătrână. Curând și ei vor fi transformați în fantome, care pe parcursul jocului își vor schimba de mai multe ori locul între ele. Așadar, multă atenție, deoarece fantoma bătrână a fermecat zarul: acesta le spune copiilor câte scări să urce o dată, și uneori, îi transformă și pe ei în mici fantome.

Cea mai importantă abilitate folosită de jucători pe tot parcursul jocului este atenția. După ce copiii au fost transformați în fantome, de fiecare dată când zarul indică o fantomă, poți schimba locul a oricare două fantome între ele. Un moment de neatenție și nu mai știi cine ești :-) iar de câștigat câștigă cel care ajunge la fantoma bătrână indiferent cine a mutat piesa. Copiii vor folosi  în joc și elemente matematice – numărarea punctelor de pe zar – 1,2,3 sau 4 și realizarea pașilor corespunzători pe trepte.

Deși simplu de jucat, este cu adevărat amuzant chiar și pentru adulți în special dacă sunt mai mult de doi jucători.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun