oxygame
Your Cart

Solo

Solo
39,00 Lei
Fără TVA: 32,77 Lei
  • stoc: Pe stoc
  • Cod produs: BG-3347
  • Greutate: 0.23kg
  • Dimensiune: 9.50cm x 2.00cm x 12.20cm
  • Cod de bare: 9001890738760

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 6 ani
Numărul jucătorilor 2 - 10 persoane
Durata jocului 30 - 30 min.
Autor Thomas Pauli
Mecanică manipulare cărți; pierde o tura; potrivire; atac direct
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

SOLO este un joc de cărți antrenant și amuzant, perfect pentru seri de jocuri, de jucat la picnic, în parc, în pauze la școală, cu familia sau cu prietenii.

Fiecare jucător primește opt cărți. Primul care scapă de toate cărțile din mână, este câștigător. Dar aveți grijă! Există cărți de acțiune ciudate care pot aduce răsturnări neașteptate de situație. SOLO este o variantă a jocului Mau-Mau, cu cărți de acțiune speciale.

În fiecare tură, jucătorii pot juca o carte de aceeași culoare, număr sau simbol de acțiune ca și cartea jucată anterior. Cel care scapă de toate cărțile din mână este câștigător, dar jocul se complică prin cărțile de acțiune specială care le permit jucătorilor efectuarea de acțiuni suplimentare precum să rateze o tură, să schimbe direcția de joc, să tragă două noi cărți, să schimbe culoarea care trebuie jucată mai departe, să schimbe culoarea și să oblige următorul jucător să ia 4 cărți, să facă schimb de cărți cu un alt jucător sau chiar să se schimbe toate cărțile (jucătorii dau cărțile din mâna lor jucătorului din stânga și le primesc pe cele ale jucătorului din dreapta – sau invers, dacă direcția de joc a fost schimbată).

Jocul conține: 112 cărți de joc și 1 regulament de joc.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun