oxygame
Your Cart

SET

SET
SET
SET
SET
SET
SET
SET
SET
Etichete: forme , culori , joc de cărți
SET
55,00 Lei
Fără TVA: 46,22 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-1198
  • Greutate: 0.24kg
  • Dimensiune: 13.00cm x 4.00cm x 17.80cm
  • Cod de bare: 5949046300499

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Numărul jucătorilor 1 - 8 persoane
Durata jocului 20 - 30 min.
Autor Marsha J. Falco
Tematică joc de cărți; puzzle; timp real
Mecanică recunoasterea formelor; colecție seturi; recunoaștere rapidă
Dependența lingvistică fără inscripții pe elementele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

Câștigător a peste 35 de premii „Cel mai bun joc”!

SET este unul dintre cele mai premiate jocuri din toate timpurile! Întreceți-vă în a găsi cât mai multe SET-uri, iar jucătorul cu cele mai multe SET-uri la sfârșitul jocului, câștigă! Te poți juca solo sau cu câți jucători încap în jurul mesei! SET este perfect pentru călătorii, petreceri sau ca joc rapid după cină. Cu mișcări rapide și multă distracție, SET este perfect pentru orice întâlnire cu familia și prietenii! Poate fi jucat de toată lumea, dar nimeni nu se poate opri! Deși realizat ca un joc distractiv, SET are și valoare educațională: profesorii adoră SET și îl folosesc la clasă în lumea întreagă. SET este, de asemenea, jocul perfect pentru a-ți menține creierul sănătos și activ. Antrenează-ți creierul în timp ce te joci!

Ce reprezintă un SET?

Un set reprezintă trei cărți în care fiecare caracteristică, luată în mod individual, este fie la fel, fie diferită. Fiecare carte conține patru caracteristici: culoare (roșu, violet sau verde), formă (ovală, curbată sau diamant), număr (unu, doi sau trei) și model (solid, în dungi sau contur).

Cum se joacă?

SET este un joc de viteză. Primul care vede un SET strigă „SET!” și ia cele trei cărți care alcătuiesc SET-ul. Nu există ture sau noroc. Întreceți-vă pentru a găsi cât mai multe SET-uri, cât de repede puteți! Fii cel care are cele mai multe SET-uri când se termină cărțile și ai câștigat! SET este un joc distractiv în care trebuie să gândești rapid!

Distractiv și educativ!

Când joci SET îți îmbunătățești atât abilitățile cognitive, logice și spațiale, cât și percepția vizuală! Deoarece este condus de logică (trei cărți care sunt toate la fel sau diferite în fiecare caracteristică individuală) și pentru că jucătorii trebuie să aplice această regulă la așezarea în spațiu a tuturor caracteristicilor deodată, ei trebuie să își folosească atât partea dreaptă, cât și cea stângă a creierului. Acest joc distractiv chiar îți antrenează creierul!

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun