oxygame
Your Cart

Rush & Bash

Rush & Bash
119,00 Lei
Fără TVA: 100,00 Lei
  • stoc: Pe stoc
  • Cod produs: BG-177965
  • Greutate: 1.28kg
  • Dimensiune: 26.00cm x 8.00cm x 26.00cm
  • Cod de bare: 8033324540831

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 7 ani
Numărul jucătorilor 2 - 6 persoane
Durata jocului 30 - 30 min.
Autor Erik Burigo
Mecanică manipulare cărți; tablă modulară; rasă; puteri diferite ale jucătorilor
Dependența lingvistică câteva cuvinte pe piesele jocului în română
Limba regulamentului română

Descriere

Ești pregătit pentru un joc de curse periculos? Totul pare simplu la acest joc, mai puțin să treci teafăr linia de final. Fă echipă cu unul dintre primejdioasele personaje! Fie că îl alegi pe cel mai înfricoșător vrăjitor voodoo, un pirat vestit sau o domniță, te vei distra distrugând totul în calea ta: bolovanii, bombele lăsate în drum de adversarii tăi sau mașinile concurenților!

Rush&Bash este un joc în care înaintarea pe pista de curse nu este singura ta misiune: lansează rachete, depășește-ți adversarii, amplasează bombe dar ferește-te de creatura ce mișună prin pădure și evită râurile de lavă. Datorită celor 12 table de circuit veți putea crea nenumărate variante de trasee pe care puteți amplasa mai apoi cele mai interesante provocări: o creatură de-a dreptul nemernică, vulcani furioși, alunecări de teren, o junglă fără ieșire și un pod de pe care vei risca să cazi cu mașina și mai amintim și bolovanii sau bombele peste care poți da în drumul tău. Un joc dinamic, cu șase mașinuțe conduse de cei mai simpatici răufăcători din istorie.

Jocul conține: 12 table de circuit, 35 jetoane, 22 elemente de joc, 6 mașini, 6 taloane de mașini, 55 cărți de joc, 1 zar, 3 elemente de joc tridimensionale, 1 regulament în limba română.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun