oxygame
Your Cart

Pokerul lăcustelor

Pokerul lăcustelor
59,00 Lei
Fără TVA: 49,58 Lei
  • stoc: Pe stoc
  • Cod produs: BG-346553
  • Greutate: 0.21kg
  • Dimensiune: 11.00cm x 3.00cm x 11.00cm
  • Cod de bare: 4001504408930

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Numărul jucătorilor 2 - 4 persoane
Durata jocului 20 - 20 min.
Autor Jacques Zeimet
Mecanică manipulare cărți
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului

Descriere

În Pokerul lăcustelor (Heuschrecken Poker) scopul tău este să cultivi cea mai bună grădină cu putință, fără a lăsa lăcustele să o distrugă.

Fiecare jucător începe cu o mână de opt cărți de licitație: cărțile numerotate de la 1 la 6, un As și un X. Trei cărți din pachetul de cărți de grădină sunt dezvăluite, apoi toți jucătorii aleg o carte din mâna lor și le dezvăluie simultan. Cel care joacă cea mai mare carte ia toate cărțile de un tip din cărțile de grădină dezvăluite, apoi cel care a jucat următoarea carte cea mai mare ia un tip, și așa mai departe.

Cărțile sunt de cinci tipuri: porumb, căpșuni, broccoli, mure și lăcuste. Așază toate cărțile de plante împreună, în funcție de tip, în grădina personală, cu lăcustele în partea de sus. Dacă ai trei cărți cu aceeași cultură, scoate-le din joc și ia un jeton de punctaj. Dacă însă se strâng trei lăcuste în grădina ta, trebuie să scoți toate cărțile din grădină și să o iei de la capăt.

Dacă joci Asul, poți lua toate cărțile din ofertă în loc de un singur tip, iar dacă joci X-ul nu iei nimic - cu excepția cazului în care cineva a jucat un As - atunci X-ul fură puterea Asului și tu iei totul.

Dacă doi sau mai mulți jucători dezvăluie aceeași carte, ignorați-le; dacă toate cărțile sunt ignorate, adăugați o altă carte de grădină la pot și jucați din nou. În cazul unei noi egalități, aruncați toate cele patru cărți și începeți o nouă tură cu trei cărți.

După ce jucați opt ture, cel care are cele mai multe cărți cu plante în grădină obține un jeton de punctaj, apoi fiecare își ia cărțile de licitație înapoi în mână și începe o nouă tură. Odată ce teancul de cărți de grădină este epuizat, jocul se încheie și cel care are cele mai multe jetoane de punctaj, câștigă.


Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun