oxygame
Your Cart

NMBR 9

NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
Etichete: forme , culori , tetris , numere
NMBR 9
89,00 Lei
Fără TVA: 74,79 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-217449
  • Greutate: 0.69kg
  • Dimensiune: 19.00cm x 7.70cm x 27.50cm
  • Cod de bare: 5949046300376

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Numărul jucătorilor 1 - 4 persoane
Durata jocului 20 min.
Autor Peter Wichmann
Tematică strategie abstractă; număr; puzzle
Mecanică bingo; construire forme; selectarea simultană a acțiunilor; plasare cartonașe
Dependența lingvistică fără inscripții pe elementele jocului
Limba regulamentului română

Descriere

Piese de puzzle

În fiecare partidă de NMBR 9 jucătorii încearcă să facă rost de cele mai multe puncte înălțând construcțiile lor din cartonașe cu numere. Numerele ajunse la un etaj mai înalt valorează mai mult, dar trebuie să ai grijă cât de devreme începi să construiești în înălțime. Fără o bază solidă vei observa că rămâi ușor fără spațiu de construire pentru cartonașele cu valori mai mari. Fiecare din cele zece tipuri de cartonașe cu numere acoperă un spațiu diferit și nu ai voie să construiești peste spații goale. Ia în considerare toate aceste aspecte și construiește inteligent cu ajutorul cartonașelor tale pentru a-ți înălța construcția cât mai sus.

Du jocul la nivelul următor

Cu ajutorul numai unui teanc de cărți și a unui set de cartonașe, NMBR 9 îți aduce o provocare unică și variată la fiecare partidă de joc. În cursul fiecarei runde cartea trasă din teancul de rezervă îți arată ce cartonaș cu număr trebuie să adăugi la construcția ta. Fiecare jucător poate primi cel mult câte două exemplare din fiecare din cele zece cartonașe cu numere, așadar cu cât te apropii mai mult de finalul partidei, cu atât mai ușor poți deduce care cartonașe pot fi trase.

Folosește-te de toate informațiile disponibile pentru a forma cea mai valoroasă construcție. Există nenumărate soluții pentru a construi puzzle-ul nostru de NMBR 9, însă numai una dintre acestea va fi câștigătoare!

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun