oxygame
Your Cart

Paleo

Paleo
225,00 Lei
Fără TVA: 189,08 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-300531_RO
  • Greutate: 1.70kg
  • Dimensiune: 29.70cm x 29.70cm x 9.00cm
  • Cod de bare: 5949046300581

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 10 ani
Numărul jucătorilor 1 - 4 persoane
Durata jocului 45 - 60 min.
Autor Peter Rustemeyer
Mecanică alegere acțiuni sau eveniment; joc cooperativ; dezvoltare pachet de cărți / sac; memorie; scenariu / misiune / joc de campanie; selectarea simultană a acțiunilor
Dependența lingvistică câteva cuvinte pe piesele jocului în română
Limba regulamentului română

Descriere

Paleo

La începutul Epocii de piatră, înainte ca oamenii să se stabilească undeva, fiecare zi era o luptă pentru supraviețuire. Găsirea mâncării era deseori un lucru dificil, iar sălbăticia era plină de pericole. Membrii triburilor au reușit doar împreună să sfideze natura și să-și împărtășească istoria cu posteritatea.

În Paleo, de asemenea, vă distribuiți sarcinile între voi: decideți împreună cine explorează locurile noi sau îndeplinește misiunile. Vă așteaptă o diversitate neînchipuită de posibilități.

În general, aveți o bănuială la ce să vă așteptați de la un loc nou când ajungeți acolo. Cu cât îl explorați mai bine, cu atât aveți mai multe informații și vă puteți pregăti mai bine pentru sarcinile pe care le aveți de îndeplinit.

Pentru a face față fiecărei zile, aveți nevoie de uneltele potrivite, de ajutorul coechipierilor, și, uneori, de puțin noroc.

Paleo – descoperiți aventuri incitante din Epoca de piatră!

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun