oxygame
Your Cart

Buzzed

Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Buzzed
Etichete: 18+ , joc de băut
Buzzed
109,00 Lei
Fără TVA: 91,60 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: WDYM-BZ
  • Greutate: 0.43kg
  • Dimensiune: 11.30cm x 3.70cm x 16.40cm
  • Cod de bare: 810816030371

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 18 ani
Numărul jucătorilor 3 - 20 persoane
Durata jocului 10 - ?? min.
Dependența lingvistică se poate juca numai cunoscând limba engleză
Limba regulamentului engleză

Descriere

Buzzed

Buzzed este cel mai distractiv joc care îți va ameți prietenii, precum și modul perfect pentru a începe o seară de petrecere în sensul bun al cuvântului! Îl puteți juca la orice petrecere, înainte sau după un meci de fotbal sau pur și simplu într-o seară relaxantă alături de prieteni. Este super simplu de jucat și conține 180 de cărți care vă permit să votați, să concurați și să vă spovediți. Nu există niciodată două jocuri la fel! În timp ce îl jucați puteți consuma o bere, un vin, cocktail-uri (deveniți extravaganți) sau șampanie – condiția să vă simțiți bine dar să aveți peste 18 de ani, consumând alcool cu măsură și în mod responsabil.

Cum se joacă? Este simplu: trageți câte o carte din partea de sus a pachetului. Când este rândul tău, citește cartea cu voce tare și fie tu, fie unul din gașca ta, va trebui să bea în funcție de ce este indicat pe carte. Repetați până când veți fi bâzâiți!

Acesta este un joc de sine stătător și nu necesită jocul de bază What Do You Meme.

Numai pentru adulți: acest joc conține detalii destinate adulților și a fost creat pentru vârste de peste 18 ani (deoarece alcoolul este destinat doar adulților)! Jocul necesită cunoștințe medii de limba engleză!

Conține: 180 de cărți Bâzâite (Buzzed), imprimate pe cărți de joc premium (groase, cu finisaj lucios) și împachetate într-o cutie personalizată.

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun