oxygame
Your Cart

Cockroach Poker

Cockroach Poker
59,00 Lei
Fără TVA: 49,58 Lei
  • stoc: stoc epuizat
  • Cod produs: BG-11971_1
  • Greutate: 0.18kg
  • Dimensiune: 11.00cm x 3.50cm x 11.00cm
  • Cod de bare: 4001504408299

Specificații

Despre joc
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Numărul jucătorilor 2 - 6 persoane
Durata jocului 15 - 20 min.
Autor Jacques Zeimet
Mecanică manipulare cărți; colecție seturi; joc cu un singur ratat
Dependența lingvistică fără inscripții pe piesele jocului
Limba regulamentului română, germană, engleză

Descriere

Cockroach Poker este un joc de cărţi amuzant, rapid şi uşor de învăţat! Jocul se bazează pe cacialma şi scopul suprem este să minţi cât mai mult şi cât mai bine!


Este aparent un joc destinat doar amuzamentului -  trebuie să evaluezi dacă cel care îți înmânează o carte spune adevărul sau nu, atunci când declară ce fel de animal este pe cartea lui. Noi considerăm jocul mult mai valoros din punct de vedere strategic - chiar și fără să știi cu adevărat ce ascunde cartea, poți învăța să folosești informația ca să te protejezi.

Tema centrală a jocului este evaluarea declarațiilor celorlalți. Dacă nu evaluezi corect, te pricopsești cu acei gândaci pe masă în fața ta. Când nu evaluezi gesturile persoanei care declară, poți lua strategic decizia care te avantajează, în funcție de gândacii cu care te-ai pricopsit deja.

Cum se joacă?

Cărțile se împart în mod egal între jucători. Scopul este să eviți să fii primul care se pricopsește în fața sa cu patru animale din aceeași familie (avem păianjeni, scorpioni, ploșnițe, gândaci, muște, broaște, lilieci și șobolani).

Jucătorul a cărui rând este, trebuie să pună în fața altui jucător, o carte cu fața în jos, declarând din ce familie de animale face parte. Acesta poate să aleagă din:

  • a evalua cartea (adevărat sau fals) caz în care, dacă greșește o va păstra în fața sa, dacă evaluează corect, cel care i-a înmânat-o se pricopsește cu ea
  • sau poate alege să se uite în secret la ea și să o dea mai departe, împingând-o în fața altui jucător (care nu a mai văzut-o) făcând o nouă declarație și tot așa, până când cineva se pricopsește cu ea. 

Acum următorul jucător la rând depune o altă carte cu fața în jos și tot așa, până când unul din jucători se pricopsește cu 4 cărți din aceeași familie în fața sa.


Jocul conține: 64 cărţi, câte 8 din fiecare tip de orătanie ( gândac, liliac, broască, păianjen, muscă, ploşniţă, şobolan şi scorpion).

Opinia clienților

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun