Vrei să joci cu autorul jocului Carcassonne, Klaus Jürgen-Wrede? Acum ai șansa! Autorul faimosului joc Carcassonne este invitat să participe ca și concurent la Campionatul Mondial de Carcassonne!

Anul acesta organizăm 2 concursuri ai căror câștigători vor reprezenta țara noastră la Campionatul Mondial de Carcassonne din Essen 2021. Da, pe lângă campionul mondial din 2019, Marian Curcan, s-a care calificat din oficiu, vom avea încă doi reprezentanți!

Față de anii trecuți, unul dintre concursuri se va organiza online pe platforma www.boardgamearena.com. Am ales această opțiune pentru a asigura un acces mai ușor la concurs tuturor jucătorilor din țară fără necesitatea de a se deplasa în alte localități. Concursul online se va ține în data de 11 septembrie 2021 și te poți înscrie la boardgamearena.com/tournament?id=98626

Celălalt concurs se va desfășura în condiții cât se poate de normale luându-se în calcul toate măsurile necesare de protecție a participanților. Te așteptăm la Guild Hall din Cluj-Napoca în data de 2 octombrie 2021! Detalii găsești pe www.facebook.com/events/858434311455968

Atenție, ambele concursuri necesită înscriere pentru participare, iar locurile sunt limitate. Prin participare trebuie să accepți regulamentul campionatului disponibil aici.